Nábytek – Seven Sedie

Klasický luxus a moderní komfort. Italská značka Sedm Sedie byla založena v roce 1965, dědičný master-truhlář Diego Pivo specializující se na výrobu židlí, má dnes úspěšnou a prosperující firmu – luxusní značku nábytku v klasických i moderních stylech. Tyto výrobní závody společnosti se nachází ve městě Verona, kde probíhá celý cyklus výroby: proschnutí pečlivě vybraného druhu dřeva, ručně se vyrábí dekorativní čalouněný nábytek. Inovativní digitální technologie frézování řezání, zaručuje vysoce kvalitní produkty. Nechybí kombinace italské tradice s ručně vyřezávanými a zlacenými dekoracemi, jež od nepaměti zdobil nábytek benátské florentské Palazzo.

Luxusní a elegantní nábytek

Většina nábytku  Seven Sedie je vyrobena z pevného bukového dřeva, které se vyznačuje tím, že má tenký a elegantní vzorek vlákna, což je důležité pro vytvoření jedinečného ozdobného prvku. Jako prototyp modelové palety značky návrhářů se používají historické kusy nábytku v benátském stylu a estetickém francouzském Louis, biedermeieru, neopomínáme secesi. V nové kolekce značky najdete luxus, elegantní konferenční stolky a rozsáhlou sbírku působivě měkkých křesel a židlí do jídelny.

Skříňový nábytek Cubica

Cubica – vynikající kolekce inspirovaná stylem art deco a je určena pro znalce vysokého uměleckého stylu nábytku 1930. Fasády skříněk mají efektní povrch, stylizované lakované dřevo mahagon, luxusní textury zdůrazňují jemné zlaté kontury. Vitríny doplňují skleněné police a dveře, jež jsou vybaveny vnitřním osvětlením. Skříňový nábytek Cubica je vyroben z dubového dřeva a slonoviny. Rozeznatelným prvkem této série se stal zlatý nebo stříbrný elegantní monogram. Sestava obsahuje stůl, skříň, konzole, boudoir stolek, komodu s velkým rámem pro zrcadlo nebo televizní panel.  Řada klasických příborníků byla v roce 2016 obohacena o monumentální dva modely. Elegantní replika rokoko – bílá komoda Orione s rukojetí ve tvaru akantovými listů, kde je stříbrná fólie na povrchu.  Do moderního interiéru skvěle zapadne i noční stolek Claudius s vyřezávanými nohami, kde se odráží elegance francouzského interiéru krále Ludvíka Filipa.