Elektronické cigarety pomohou s odvykáním kouření

Elektronické cigarety jsou stále populárnější, protože jde nejen o zdravější formu kouření. Navíc vám pomohou odvyknout si s kouřením klasických cigaret. Navíc nabízí mnoho chutí a vůní. Poznejte je proto blíže.

HQD elektronické cigarety – výhody

Proč mají lidé stále více raději elektronické cigarety? Nejen, že jsou zdravější, ale nabízí i jiné příchutě než tabák. Můžete nasávat chutě a vůně jahod, borůvek, manga, vodního melounu či si užijete mixy chutí jako zmrzliny a ovoce, cukrové vaty nebo si dáte „energeťák“. Navíc e-cigarety jsou tolerované v restauracích, kancelářích, obchodech atd. Konkrétně se podíváme na HQD elektronické cigarety. Jsou jednorázové, proto si uživatelé libují, že nemusí nosit či hledat oheň nebo sirky, také nehledají nabíječku, když dostanou chuť na cigaretu. Nemusí ani hlídat náplně, samotná elektronická cigareta vydrží až 600 potahů, a jakmile bude docházet energie, blikající dioda naznačí, že zbývá už jen málo cigarety.

Jednorázové cigarety HQD

Víte, proč se lépe odvyká s elektronickými cigaretami? Kuřák si totiž osvojí návyky, jako je pocit mít něco v ústech či držet cigaretu v ruce. S touto činností si pak spojujeme i relax, a když si pak o pauze na oběd nezapálíme, něco nám chybí. Proto nejsou mnohdy účinné nikotinové náplasti, ty nám tyto požitky nenabídnou. Elektronická cigareta však ano. Ta napodobuje klasickou cigaretu, manipulujeme s ní stejně. Elektronická verze ovšem obsahuje až o 99 % méně škodlivin, nevytváří toxické látky, které vznikají hořením, není vám ani cítit z pusy a neničí se zuby. Dalším benefitem je šetření, jednorázová cigareta vydrží asi jako dvě krabičky cigaret. Zkuste jednorázové cigarety HQD, jež nabízí pestrý výběr chutí, mají pouze 18 mg/ml nikotinu a jejich obsluha je zcela jednoduchá. Produkty jsou kvalitní, zárukou vám je certifikát o zdravotní nezávadnosti.