Slévárna šedé litiny může kromě samotné výroby materiálu zvládnout i kvalitní obrábění, CNC soustružení a frézování

Vedete vlastní dílnu nebo ve velkém výrobním podniku zodpovídáte za zajištění kvalitních materiálů? Pak zajisté dobře víte, že sehnat spolehlivého dodavatele, který dokáže dodávat kvalitní surovinu ve smluvených termínech, nemusí být snadný úkol. To platí bez ohledu na to, jakou produkcí se vaše firma zabývá. U litiny a mnoha dalších materiálů je navíc často třeba najít i partnera, který zajistí její prvotní opracování.

Nechcete plýtvat časem na obrábění a CNC soustružení, případně vám k němu chybí potřebné vybavení? Řešení nabízí slévárna šedé litiny

Pokud si váš podnik nedokáže zajistit obrábění, frézování, CNC soustružení, vrtání nebo řezání materiálů vlastními silami, nabízejí se dvě možnosti řešení. Tou první je využití služeb firmy, která se na takovou činnost specializuje. A mnohé výrobní společnosti také mají jednoho, někdy dokonce i více partnerů, kteří jim zajišťují určité činnosti. Taková spolupráce bývá oboustranně výhodná – firmě zabývající se obráběním a soustružením zajišťuje pravidelný přísun zakázek, výrobce zase nemusí mít k dispozici další kvalitně vybavené pracoviště a drahé vybavení. Nevýhodou však je nutnost řešit transport materiálu od jeho dodavatele ke zpracovateli a následně do výrobny i delší doba dodávky. Výrazně levnějším, rychlejším a praktičtějším řešením proto je najít slévárnu litiny, která se postará i obrábění, CNC soustružení a další úpravy.

Slévárna šedé litiny UCB Technometal nabízí kvalitní litinu i užitečné služby

Šedá a tvárná litina značky Unibar patří mezi produkty, které na trh dodává slévárna šedé litiny UCB Technometal. Litina Unibar splňuje české i mezinárodní normy, dodává se v několika různých třídách tvrdosti, má skvělé fyzikální vlastnosti a odběratele potěší i její příznivá cena. Velkou výhodou je i fakt, že slévárna litiny nabízí také různé možnosti opracování včetně obrábění a CNC frézování.