Individuální výstavba luxusních domů

Rodinný dům, který má být skutečně domovem, je většinou investicí, na které byste neměli šetřit. Dopřát si komfort, funkčnost a bezpečí, to by pro vás mělo být samozřejmostí. Víte ovšem, jaké jsou trendy? Pokud právě zvažujete realizaci vlastního domova, nechte si poradit.

Nechte si postavit moderní dům na klíč

Máte před sebou realizaci vlastního domu. Je to velký krok, samozřejmě to není jako jít koupit rohlíky. Ten požitek je však mnohem větší. Kde však začít? Určitě si rozmyslete, jaký dům chcete. Podívejte se na nabídky stavebních firem, jejich portfolio. Velmi oblíbené jsou moderní nízkoenergetické domy. Taková stavba domu na klíč je rychlá a finančně velmi příjemná. Nejen z hlediska pořízení, ale i pozdějšího provozu. Dům si můžete nechat postavit na vlastním pozemku investora anebo si vyberete místo, jež vám poskytne stavební společnost.

Firma na výstavbu rodinných domů

Moderní dům na klíč se realizuje i s doprovodnými aktivitami, což jsou projektová dokumentace, získání stavebního povolení i například vyřízení dotace Nová Zelená úsporám. Proto je třeba, aby vám s realizací vašeho domova pomohla společnost, která má s výstavbou rodinných domů dlouholeté zkušenosti a poskytne vám výborný servis. Takovou společností je McFALL DEVELOPMENT s.r.o., která nabízí bohaté portfolio staveb. Firma se specializuje na výstavbu moderních pasivních domů. Tyto stavby disponují unikátními technologiemi, mezi které patří lehká ocelová konstrukce či dokonalé izolační materiály. Každý dům má ve výbavě rekuperační jednotku, fotovoltaickou elektrárnu a tepelné čerpadlo, takže díky nim si můžete zažádat právě o dotaci na pasivní domy v programu Nová zelená úsporám 2. A to až ve výši 450 000 Kč. Už víte, jak bude vpadat váš nový domov? Určitě šetrně, protože to je nejen moderní, ale i praktické.