Jak si rychle poradit s domácí havárií, která se týká elektřiny a elektrospotřebičů?

Čas od času mohou v každé domácnosti nastat nenadálé potíže s elektrickými rozvody, nefunkčními zásuvkami, pojistkami, případně s důležitými spotřebiči. Takovéto situace obvykle chcete řešit rychle, protože jinak hrozí škody na majetku, finanční ztráty a další problémy. Co dělat, abyste na pomoc nemuseli čekat zbytečně dlouho?

V hlavním městě využijte nonstop službu

Bydlíte-li v Praze, dá se najít poměrně snadné a rychlé řešení, protože zde funguje nonstop havarijní služba elektro. Ta skutečně působí 24 hodin 7 dní v týdnu, přičemž v drtivé většině případů má v rámci Prahy a jejího blízkého okolí dojezdové časy do 60 minut. Stačí si tedy zavolat na příslušnou linku, sdělit aktuální problém a během několika desítek minut k vám přijedou specialisté, kteří sjednají nápravu.

Co vše dokáže elektro havarijní služba řešit?

Nonstop servis elektro nabízí renomovaná společnost Elektro Elefant. Působí v oblasti Prahy, tedy ve všech jejích městských částech a blízkém okolí. Její zaměstnanci jsou zkušení a pravidelně podstupují školení, aby byli schopni řešit veškeré potíže s elektřinou v domácnostech a firmách. Hravě si poradí s elektrickými rozvody, na pomoc si je můžete zavolat také v okamžiku, kdy se vám například poškodí zásuvky, vypínače, pojistky. Někdy se jejich služby vyplatí také tehdy, když se rozbijí některé důležité elektrospotřebiče, bez nichž se delší čas neobejdete. Čekat na klasické elektrikáře může zabrat klidně i několik dní, zatímco havarijní služba elektro k vám dorazí prakticky ihned. Zároveň lze po telefonu případné problémy konzultovat, odborné poradenství dokáže ušetřit nemalé množství času a peněz.

Závady na elektrospotřebičích a rozvodech elektřiny se raději nikdy nesnažte řešit svépomocí, pakliže k tomu nemáte patřičné vzdělání. Mnozí kutilové již na to doplatili škodami na svém majetku (i majetku sousedů), v horším případě jim dokonce vznikla újma na zdraví.