Hledáte jednoduché způsoby, jak ochránit své finance?

Dnešní doba není zrovna příznivá pro jedince, kteří se nedokážou poctivě starat o své peníze. Přece jen se zdražují všechny potřeby okolo nás a inflace ještě stále zůstává poměrně vysoko. Hledáte zajímavou a bezpečnou investici, s jejíž pomocí překonáte míru znehodnocování peněz?

Buďte obezřetní

Nejspíše vám je jasné, že v nelehkých dobách se objeví celá řada nepoctivců, již nabízí kdovíjak zázračné zbohatnutí. Pokud vás kontaktuje někdo cizí a slíbí vám desítky, případně stovky procent zhodnocení v krátkém čase – dejte ruce pryč.

Reálná míra zhodnocení pro začínající investory se pohybuje v rozmezí 8–14 %. Těchto výsledků lze dosáhnout bez složitých analýz, neustálého pozorování grafů, čtení desítek knih a dalších náročných kroků.

Jak na to?

Typickým příkladem je například populární aplikace Bondster. Ta vám umožní investovat libovolné částky do zajištěných úvěrů do nemovitostí. Budovy jsou přece jen považovány za nejstabilnější investiční příležitost vůbec. Zúčastnit se přitom můžete již od několika stovek korun. Celý systém je velmi intuitivní, takže jej pochopíte ihned.

V rámci dané platformy si nejdříve prohlédnete bezpočet zajímavých možností, přečtete si veškeré důležité informace a poté se sami rozhodnete, jaká z nich stojí za váš příspěvek. Budete-li investovat dlouhodobě, nezapomínejte na složené úročení kalkulačka. Ta vám pomůže poctivě spočítat nárůst hodnoty v řádu let.

Průměrný roční výnos uživatelů platformy Bondster se přitom pohybuje okolo 13,4 %, což je dost na pokrytí současné inflace a ještě získání úspor.

Jste úplní nováčci? V tom případě si nejdříve přečtěte šikovně napsané blogové články, kde se dozvíte, na co si dávat pozor, jak se zaregistrovat během několika málo minut, co jsou zajištěné úvěry do nemovitostí a tak dále.