Výkup vozidel nabízí služba Zlikvidujauto.cz

Jaký si dáte závazek do příštího roku? Co se tak konečně zbavit starého auta a nemuset dál platit zákonnou pojistku? Poradíme vám, jak na to bez nákladů, či dokonce se ziskem.

Zbavte se starého auta třeba ještě letos

Metod, jak se starého auta zbavit, je více. Možná však nevíte, že jen tak jej někam zaparkovat skutečně nemůžete. Zákon nařizuje automobil zlikvidovat ekologicky, což znamená prostřednictvím firmy, která ekologickou likvidaci automobilů zajišťuje.

Auto lze též prodat, což však je cesta trnitá a ne vždy končící úspěchem. Každý chce slevu, ojetiny se následně reklamují a vy musíte vracet část kupní ceny. I když jste kupujícího varoval, že jde o autovrak, dle litery zákona máte obvykle smůlu.

Tak co tak nechat auto stát někde na zahradě? Ani tohle není dobrý nápad, jak totiž víte, zákonná pojistka se platit musí. Na kratší čas jde dát značky auta do depozitu a pojistku přestat platit, ale pozor! Pokud autu v době, kdy je v depozitu, přestane platit STK, máte smůlu, Značky již zpátky nedostanete. Takže jestliže jste plánovali dát do depozitu značky od automobilu, které už má prošlou STK, dobrý nápad to rozhodně není.

Co tedy s nechtěným autem?

Starým, nepojízdným, po bouračce či s totálním autovrakem? Oslovte službu nabízející výkup vozidelEkologická likvidace aut Liberec, Jablonec nad Nisou, Frýdlant, Turnov, Mladá Boleslav, Tanvald, Semily, Hrádek nad Nisou – to je specializace služby Zlikvidujauto.cz. Firma vám pomůže s likvidací vašeho vozidla v jakémkoliv stavu.

Do 100 km neplatíte nic ani za odtah vozidla. Tato služba je zdarma, stejně jako samotná ekologická likvidace. K tomu dostanete potvrzení o ekologickém zlikvidování vozidla, na základě kterého můžete vozidlo odhlásit z evidence a následně i z platby zákonného pojištění.

Likvidace se ziskem

Pořád si říkáte, že byste rádi za auto něco dostali? Vždyť alespoň na součástky se pořád hodí? I tohle služba zaměřená na likvidace aut nabídne. Za automobil totiž nabízí až 10 000 Kč. Vždy v závislosti na stavu vozidla a roku výroby. A když se vám kolem starého automobilu nechce již vůbec nic zařizovat? Domluvte se se zástupci služby Zlikvidujauto.cz na tom, že i odhlášení z evidence vozidel za vás udělají zcela na klíč.