Byty u parku Na Vackově nabízí synergii moderního bydlení a přírody

Bydlet v blízkosti přírody, a přitom to nemít daleko do centra je snem snad každého Pražáka. Přesně tohle dokáže splnit Žižkov. Tato lokalita nabízí nepřeberné množství kulturních i nákupních možností, přesto se nachází v bezprostřední blízkosti přírody. Postupně se rekonstruuje a mění se na jednu z nejnovějších a nejmodernějších městských čtvrtí. Chtěli byste bydlet právě tam?

Zájem o nové byty Praha je obrovský, do hlavního města se stěhují zejména mladí lidé, kteří sem míří za prací, a právě ti chtějí bydlet blízko centra a zároveň u přírody. Nové byty Praha 3 jim toto zdánlivě nesplnitelné spojení umožní.

Na Vackově roste 11 bytových domů s 272 byty

Novostavby Praha nabízí v mnoha lokalitách a oblast Na Vackově je jednou z nich. Roste tam rezidenční projekt Byty u parku, který tvoří celkem 11 bytových domů. V nich najdete 272 bytů a 2 ateliéry s dispozicemi 1+kk až 5+kk. Samozřejmostí jsou garážová stání a dostatek zeleně v bezprostředním okolí domů, aby bylo kam vyjít s dětmi na procházku.

Byty Praha 3 Na Vackově se nachází blízko srdce Prahy, přesto přímo u parku. Z bytu to můžete mít jen pár minut chůze do parku Židovské pece. O kousek dále je pak Parukářka či Vítkov. Tomu je přizpůsobena i podoba bydlení, příroda nebude nijak narušena, domy byly navrženy s citem, nemají více než 6 pater, takže se elegantně začlení.

Nízkoenergetické bydlení s důrazem na kvalitu

Novostavby Praha 3 v projektu Byty u parku Na Vackově navrhlo pražské architektonické studio Architecture Interior Project, které má na svědomí například budovu českého velvyslanectví v USA. Domy jsou navrhovány jako nízkoenergetické ve třídě B, k vybavení jsou využívány výhradně kvalitní materiály.

Není na co čekat, o nové byty v Praze je zájem

Developerské projekty přibývají. Na nabídku dalších projektů po Praze se můžete podívat na webu developera Metrostav Development. Přesto se stále nedaří uspokojit poptávku. Proto pokud toužíte po krásném bydlení v příjemné lokalitě, neváhejte. Prostudujte si web projektu Byty u parku Na Vackově, informujte se o možnostech financování a na nic nečekejte.