Jak vybrat nábytek do koupelny?

Krásně zařízená koupelna dokáže ulehčit a zpříjemnit nutné rituály. Při výběru vhodného vybavení navíc přichází mnoho dalších překážek v porovnání s nákupem obyčejného nábytku. Mnohdy si totiž musíte poradit s omezeným místem v malé koupelně a k tomu zvolit takové vybavení, které bude odolné proti vlhkosti. S tímto výběrem vám může pomoci i následující článek.

Praktické koupelnové skříňky

Jedním z důležitých prvků každé koupelny jsou skříňky. Na první pohled se to totiž nezdá, ale v koupelně i přes relativně málo místa potřebujeme mít opravdu hodně věcí. Ukládají se zde hygienické pomůcky, šampony, kosmetika, ale například i věci na čištění a úklid. Většinou nechybí také prostředky na praní a mnoho místa zabírá samotná pračka. Vybrat správné koupelnové skříňky tak nemusí být tak jednoduché. Využít však můžete například prostor v rohu nebo pořídit právě skříňku nad pračku.

Regály pro efektivní využití prostoru

Dalším způsobem, jak do koupelny přidat extra porci místa pro ukládání věcí, jsou nejrůznější regály. Ty mohou být menší například u umyvadla, ale i velké rohové. Odolné plastové varianty najdou své místo i přímo ve sprchovém koutě, nebo jsou určené k připevnění na stěnu u vany. Díky štědrému množství poliček tak jistě získáte dostatek prostoru pro všechny důležité předměty.

Drobné doplňky a věšáky

Své místo v koupelně najdou také nejrůznější doplňky, věšáky a háčky. Hodí se pro pověšení ručníků, županu a podobně. Kombinací vhodných drobností totiž dokážete vytvořit i z malé koupelny útulnou a praktickou místnost, kam dáte všechno potřebné. Při výběru na internetovém obchodě s nábytkem Atan.cz navíc můžete volit mezi nejrůznějšími variantami, takže seženete i vzhledově přitažlivé vybavení pro vytvoření koupelny, na kterou budete právem pyšní.