Albert – kvalitní potraviny a další zboží na dosah ruky

Chcete mít kvalitní potraviny a další zboží na dosah ruky? Rádi se inspirujete zajímavými recepty, když nevíte, co budete vařit? Oblíbili jste si nakupování ve slevách? Tohle všechno, a ještě mnohem více na vás čeká v obchodě, na internetových stránkách a v aplikaci.

Nakupujte výhodně ve slevách

Kdo by nechtěl, obzvlášť v dnešní době, na nákupu potravin ušetřit. Chcete mít ten nejlepší přehled o aktuálních výhodných cenách? S tím vám pomohou Albert aktuální letáky, ve kterých naleznete přehled o akčních nabídkách zboží, co se vyplatí koupit. Vy se tak můžete třeba zásobit trvanlivými potravinami za báječné ceny na dlouho dopředu.

Inspirace v oblasti vaření z oblíbených produktů

Inspirujte se v oblasti vaření z oblíbených produktů a surovin. Albert magazín vám přináší spoustu zajímavého čtení, receptů a nápadů nejenom z oblasti kuchyně, ale také grilování. Vybrat si tak můžete z mnoha nápadů pro různé příležitosti. Magazín je dostupný v papírové i online podobě.

Co dnes uvařit dobrého?

Už zase si pokládáte otázku, co dnes uvařit? Už nemusíte připravovat pořád ty samá jídla do kola. Váš repertoár můžete jednoduše oživit s Albert recepty. Ty jsou dostupné na internetu a s jejich přípravou vám mohou pomoci i video recepty. Teď už bude příprava nových a chutných jídel hračka.

Nakupte si přímo z pohodlí vašeho domova

Nechce se vám do obchodu, tlačit se s vozíkem mezi regály a zdlouhavě hledat zboží, které potřebujete? Čekat nekonečné minuty ve frontě u pokladny? Pak je tu právě pro vás skvělá možnost online nákup potravin, díky které si nákup objednáte přímo z pohodlí vašeho domova.

Šetřete vaši peněženku ještě více díky mobilní aplikaci

Chcete ještě více šetřit vaši peněženku? Aplikace Můj Albert vám přímo pod nos naservíruje ty nejlepší ceny a slevové akce společně s dalšími bonusy navíc. Můžete sbírat kredity a ty pak vyměnit za parádní slevy. A takové nákupy se opravdu vyplatí.