Zdravý a pohodlný spánek na kvalitní matraci

Kvalitní matrace je možná důležitější, než si myslíte. Kromě plnohodnotného spánku přináší i další benefity. Při jejím vybírání se proto zaměřte na důležité parametry a vybírejte takovou, která bude vhodná přesně pro vás.

Výběr se vyplatí nepodcenit

Nejen pořizování nových matrací do domácnosti, ale i výběr hotelové matrace se vyplatí nepodcenit, a to hned z několika důvodů. Jiný typ je vhodný pro miminka, jiný pro větší děti, studenty a dospělé. Záleží také na hmotnosti uživatele a té by se měl výběr přizpůsobit zvolením vhodné nosnosti. Oblíbenou volbou jsou matrace 18 cm, které poskytnou zádům potřebnou oporu.

Spánek důležitý pro zdraví

Spaní je pro zdraví velmi důležité. Zabere dokonce 1/3 našeho života. Během něj dochází k obnově fyzických i psychických sil. Pomáhá také podporovat obranyschopnost organismu, zlepšovat paměť a snižovat riziko vysokého krevního tlaku. Podporuje produktivitu, koncentraci a výkon. Kromě toho také ovlivňuje emoce a sociální interakce.

Zboží vysoké kvality a výhodné akce

Vyberte si z různých typů matrací od ortopedických, přes sendvičové, ze studené pěny, PUR pěny, vysoce komfortní termoelastické pěny až po taštičkové matrace včetně příslušenství k nim, které vám zajistí efektivní relaxaci a regeneraci při spánku a odpočinku. Využijte akce 1+1 zdarma nebo až 50 % slevy či lákavé dárky k zakoupenému zboží. Využijte možnosti dodání zboží po celé České republice v nejkratších možných dodacích lhůtách.

Zajistěte si komfortní spánek s těmi správnými produkty

Ty správné produkty vám pomohou zajistit komfortní, pohodlný a zdravý spánek. Tou nejlepší vlastností matrací je komfort, prodyšnost, dobrá opora páteře a dlouhá životnost. Od teď už nemusíte dělat kompromis mezi kvalitním komfortním spánkem a cenou. Spolehněte se na ověřené certifikované materiály, které prošly náročnými testy na zdravotní nezávadnost, kterou dokazují certifikáty.